​Stålkonstruktion og jernkonstruktioner efter dine ønsker og behov

​Hos Sydhavnens Smede & Maskinværksted i Vordingborg nær Næstved er vi specialiserede inden for smedearbejde. Hvis du er bosat på Sydsjælland, i Nykøbing Falster, eller et andet sted i nærområdet, kan vi derfor udarbejde jern- og stålkonstruktion, alt efter dine ønsker og behov. Hvis du ønsker, at professionelle medarbejdere skal bygge en altan, en balkon eller noget helt tredje i varmgalvaniseret stål, står vi derfor altid klar til at udføre jernkonstruktioner for dig.

Jernkonstruktioner - Vi har mange års erfaring

Hos Sydhavnens Smede & Maskinværksted kan vi udføre enhver form for opgave med stålkonstruktion. Når vi udfører en opgave, har vi altid stor vægt på dine behov og ønsker. Her gør vi alt, hvad vi kan, for at designet skal leve op til dine forestillinger. Derudover går vi meget op i kvalitet, æstetik og design. Vi tilpasser altid vores arbejde, så det bedst muligt passer til dit hjem og dets udtryk.

Hos Sydhavnens Smede & Maskinværksted har vi mange års erfaring med jernkonstruktioner og stålkonstruktion, hvilket betyder, at vores medarbejdere er aldeles dygtige inden for deres fagområde. 

Vi udfører alle opgaver inden for stålkonstruktion

Hos Sydhavnens Smede & Maskinværksted udfører vi mange forskellige opgaver – både store og små. Fælles for alle opgaverne med stålkonstruktion samt i jernkonstruktioner er, at de laves med omhyggelighed, og at vi lægger vægt på selv de mindste detaljer.

Hos Sydhavnens Smede & Maskinværksted udfører vi opgaver som:

  • Små beslag
  • Knager og porte
  • Trapper
  • Facadebeklædninger
  • Altaner
  • Balkoner
  • Samt meget mere

Hvis du er interesseret i et godt tilbud på en stålkonstruktion eller jernkonstruktioner, eller ønsker at dele dine ønsker og overvejelser med vores dygtige medarbejdere, så er du altid velkommen til at kontakte os. 

Du kan kontakte os på telefon 55 37 00 79 eller på e-mail mikkel@ssmv.dk

Skriv til os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Sydhavnens Smede og Maskinværksted 

Præstegårdsvej 4
​​4760 Vordingborg

CVR: 14370331

Kontakt os

☎ Tlf.: 55 37 00 79 

✉ E-mail: mikkel@ssmv.dk

Garanti