Ring til os i dag:

55 37 00 79

​Vi løser alle montage opgaver - Ring til os

Tlf.: 55 37 00 79

​Montage udført af professionelle

​Er du på udkig efter dygtige medarbejdere, som kan varetage montage inden for alt fra montering af brandtrapper til montering af maskiner og fabriksudstyr? Hvis du eller din virksomhed tilmed er beliggende på Sydsjælland, står Sydhavnens Smede & Maskinværksted i Vordingborg klar til at udføre alt montagearbejde for dig.

Vi udfører alt inden for montage

Hos Sydhavnens Smede og Maskinværksted tillægger vi kundeservice stor værdi, hvilket betyder, at vores medarbejdere altid bestræber sig på at opfylde dine behov. Af samme årsag kan vores medarbejdere udføre alt arbejde med montage, så vi bedst muligt kan efterkomme dine behov og ønsker.

Dette betyder, at vi hos Sydhavnens Smede & Maskinværksted udfører montering af:

  • Brandtrapper
  • Gangbroer
  • Altaner
  • Facadebeklædninger
  • Maskiner
  • Fabriksudstyr

​Ud over vores egne, dygtige medarbejdere, har vi en række samarbejdspartnere, som i samarbejde med os sikrer dig et tilfredsstillende resultat af vores montage. Vores samarbejdspartnere er aldeles erfarne inden for fagområdet og står desuden altid klar med råd og vejleding.

Vi har altid stor fokus på, at arbejdet udføres æstetisk og håndværksmæssigt korrekt med kvaliteten i fokus. Derudover sørger vi altid for, at alle myndighedens sikkerhedskrav overholdes, når vi udfører montage.

Kontakt os for et godt tilbud

Er du på udkig efter dygtige montører, som kan udføre enhver opgave med montage – store som små? Du er altid velkommen til at kontakte os hos Sydhavnens Smede & Maskinværksted for et godt og uforpligtende tilbud på montage eller blot for råd og vejledning. 

Du kan kontakte os på telefon 55 37 00 79 eller på e-mail mikkel@ssmv.dk.

​Firmainformation

Smede og Maskinværksted

CVR: 14370331

adresseinformation

Præstegårdsvej 4, Vordingborg

Find vej med Google Map

kontaktinformation

Telefon: 55 37 00 79

E-mail: mikkel@ssmv.dk